Gila Gile Gilo


Malam ni boleh gila. Pernah tak rasa macam nak ada credit banyak2 , lepastu boleh call org sesuka hati. Pernah? Pendek kata, gua bosan. Malam paling bosan, hari paling bosan. Sunyi. Esok cuti. Malam ni paling bosan nak mati. Gua tak panggil sedih datang. Tapi memang ditakdirkan malam dicipta untuk bersedih bro. Gua relax je.

Gua sedang fikir apa yg gua patut buat sekarang. Mungkin gua kena pujuk mata gua ke katil. Mata gua lagi dua dah sampai hidung dah. Muka dah macam mintak kena kahak. Gua pening. Mungkin gua harus ke bilik sebelum gua merepek lagi ni. Malam

4 comments:

Anonymous said...

kalau kredit banyak, sila call saya.
haha.

z

Schu H said...

haritu saya bnyk kredit tau tp saya rasa mcm awak dah tidur time tu hehee <3 takpe nanti saya ada masa saya call tau :)
haha

Kimo said...

no.8 :D

Schu H said...

Akim. Hahah 8?

Vampires